02 88 46 400 info@mocis.si

DELAVNICA »Ko žito ozeleni«

VABLJENI V DELAVNICO »Ko žito ozeleni« medgeneracijsko ustvarjalno druženje ob sejanju Božičnega žita, ki jo bo vodila gospa Petra Zmrzlikar (likovna pedagoginja). KDAJ? sreda, 13.12.2017 od 17. do 19. ure KJE? MOCIS, Center za izobraževanje odraslih, Meškova ulica...

več...

DELAVNICA »Adventni čas je tu«

VABLJENI NA DELAVNICO  »Adventni čas je tu« izdelava in okrasitev adventnega venčka, ki jo bo vodila gospa Natalija Jehart (s 25-letnimi izkušnjami priznanega vrtnarstva Jehart). KDAJ?  četrtek, 30.11.2017 od 17. do 20. ure KJE?  Vrtni center Jehart  (Šmartno 196a,...

več...

Delavnica ličenja

Če vas zanima več o negi obraza, se želite seznaniti z osnovnimi pristopi ličenja in se naučiti korektno naličiti, se udeležite tečaja ličenja.

več...

Izdelava ekološke kozmetike

Če se želite naučiti izdelovati kozmetiko iz popolnoma naravnih sestavin, hitro in poceni, potem se nam pridružite na delavnici izdelave ekološke kozmetike. Izdelovali bomo mila, kreme, čistila ipd.

več...

Peka kruha in peciv

Delavnica je namenjena vsem, ki želite spoznati skrivnosti izkušenega peka pri peki najrazličnejših vrst kruha in peciv, zavijanja potice, priprave okusnega nadeva itd.

več...

Hitro branje

Hitro branje je eno izmed orodij, ki pripomorejo k večji uspešnosti pri učenju in delu. Razvijanje spretnosti branja in s tem pridobivanja informacij vam omogoči prebrati več v enakem času in si vsebino kvalitetno zapomniti.

več...

Tečaj slikanja na svilo

Na tečaju slikanja na svilo boste spoznali različne vrste svilenih tkanin, barve in pripomočke za poslikavo svile in različne tehnike slikanja na svilo.

več...

Tečaj aranžiranja

Če se želite naučiti osnov aranžiranja in si sami izdelati različne dekoracije za svoj dom, potem se vključite v tečaj aranžiranja.

več...

Fotografija

Fotografija je ena od umetnosti, ki jo obvladajo mnogi, a vendarle so redki tisti, ki znajo fotografijo resnično izoblikovati, izbrati pravi trenutek in pravo mesto za kvalitetne posnetke. Vse to in še več boste izvedeli na tečaju fotografije.

več...

Tečaj oblikovanja gline

Na tečaju se boste seznanili z glino kot osnovno surovino v keramiki, spoznali proces izdelave keramičnih izdelkov, pridobili osnovna znanja ročnega oblikovanja izdelkov in še več.

več...

Tečaj kaligrafije

Tečaj je namenjen vsem ljubiteljem lepopisja, ki se bodo med tečajem spoznali z več vrstami dvodebelinskih pisav. S pomočjo osvojenega znanja boste po lastni želji lahko oblikovali izdelek, primeren za darilo prijateljem ali domač okras.

več...

Tečaj refleksne masaže stopal

Na delavnico ste vabljeni vsi, ki bi se radi naučili, kako lahko z masažo refleksnih con na stopalih nekatere težave omilite oz. preprečite brez uporabe zdravil.

več...

Izdelava nakita

Tečaj je namenjen vsem, ki jih veseli ročno oblikovanje in ki se želijo naučiti novih načinov izdelave unikatnega nakita ter okrasnih predmetov iz fimo mase.

več...